Vrienden van Werkgroep Zorg 2025

Evenement

Interesse in Werkgroep Zorg 2025 en onze activiteiten, maar niet in de gelegenheid om actief lid te worden? Word dan Vriend van WZ2025!

Werkgroep zorg 2025 nodigt u van harte uit voor onze eerste netwerkbijeenkomst van Vrienden van WZ2025 op 29 oktober. We starten de avond met een interactieve workshop over laaggeletterdheid & eHealth, aangeboden door Pharos. In deze workshop worden handvatten gegeven hoe wij als zorgverleners laaggeletterde patienten kunnen helpen bij het gebruik van eHealth. Na de workshop is er gelegenheid om na te praten, te netwerken en lid te worden als Vriend van.

Programma

– 18:30 – 20:30 uur: Workshop laaggeletterdheid & eHealth.
– 20:30 – 22:00 uur: Netwerkborrel.

Er is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar voor de workshop (30 personen). Uiteraard is het ook mogelijk om alleen naar de netwerkborrel te komen. Inschrijven kan hier.

Er wordt gezorgd voor broodjes / een simpele maaltijd. Bij Pharos kan tegen betaling geparkeerd worden. De locatie is op loopafstand van het centraal station van Utrecht. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

→ Uitnodiging – 29 oktober 2018