Jonge zorgverleners gaan voor eHealth4All!

Evenement

Werkgroep Zorg 2025 en Pharos nodigen u van harte uit voor de presentatie van ons statement tijdens de e-healthweek 2019: ‘Zorgprofessionals in opleiding willen leren over begeleiding van patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden.’ 

Hierin doen we een oproep aan medische opleidingen om meer aandacht te besteden aan het herkennen en begeleiden van patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden in de medische vervolgopleidingen. Op deze middag bieden we ons statement aan een patiënt, de KNMG, de KNMP, en het ministerie van VWS aan. Een zorgverlener en een patiënt zullen hun ervaringen met gezondheidsvaardigheden en eHealth delen. Daarnaast zullen we praktische tips geven die in de opleidingen kunnen worden toegepast.

Datum: 24 januari, 15:00-17:00 uur.
Locatie: LUMC Collegezaal 5, Albinusdreef 2 te Leiden.

Aanmelden kan hier!