Raad van Inspiratie – Artificial Intelligence

Raad van Inspiratie

Artificial Intelligence in de gezondheidszorg

Artificial Intelligence (AI) speelt een steeds grotere en belangrijke rol in de gezondheidszorg. Door de enorme hoeveelheid aan data die verzameld wordt, leent de zorg zich bij uitstek voor het gebruik van AI. Het aantal medische toepassingen stijgt dan ook gestaag. Maar voldoen deze toepassingen wel aan de wensen van de zorgverlener? En aan welke eisen moet een toepassing voldoen om deze efficient in te kunnen zetten in de dagelijkse praktijk?

Werkgroep Zorg 2025 nodigt u uit voor de Raad van Inspiratie om mee te denken over het gebruik van Artificial Intelligence in de gezondheidszorg. De avond zal geopend worden door Gabrielle Speijer, radiotherapeut-oncoloog en lid van de ICT&health redactieraad, met een inleiding over AI vanuit het perspectief van de zorgverlener. Daarna zullen drie bedrijven hun AI concept pitchen, waar we vragen over kunnen stellen en over in discussie zullen gaan. Gezamelijk gaan we op zoek naar de eisen waar AI toepassingen aan moeten voldoen. Uiteraard zal er ook voldoende gelegenheid zijn om te netwerken!

Het evenement is uitverkocht! Wil je op de reservelijst geplaatst worden? Stuur dan een mail naar communicatie@wz2025.nl