Levensgroot verandermanagement spel

Workshop

Slechts 30% van verbeterprojecten slaagt. In de zorg wordt er continu gevraagd om verbetering en innovatie. Helaas word je als zorgprofessional nauwelijks opgeleid om een verbeterproject te leiden. Hoe zorg je dat het slagingspercentage van je verbeterproject zo groot mogelijk wordt? In deze workshop gaan we aan de slag met katalysatoren en valkuilen bij de implementatie van een (innovatief) verbeterproject. In de vorm van een levensgroot bordspel krijg je handvatten om een project te implementeren en valkuilen gepresenteerd waar je in de praktijk niet in moet stappen. Ga jij de strijd aan om als eerste jouw project over de finish te krijgen?

Doel: Zorgprofessional al spelenderwijs inzicht laten verwerven over de succesfactoren en valkuilen van innovatieve verbeterprojecten.

Doelgroep: Zorgprofessional die interesse hebben in veranderprojecten en hier graag met andere zorgprofessionals over in gesprek gaan. 

Duur: 60-90 minuten 

Kosten: In overleg