Actief lid worden?

Ben jij in opleiding tot specialist, huisarts, apotheker, sociaal geneeskundige, technisch geneeskundige, tandarts, paramedicus of anderszins? Of ben je nog niet in opleiding maar wel lid van een onze partner-juniorverenigingen? En wil jij meedenken over de toekomst van de zorg, hoe wij innovatie in de opleiding moeten integreren en hoe we in het veld om moeten gaan met eHealth, big data, groene zorg en een betere gegevensuitwisseling? Dan ben jij bij Werkgroep Zorg 2025 op de juiste plek.

Lid worden

Draag actief bij aan het behalen van onze doelstellingen en deel je ideeën over de toekomst van de zorg.

In het kort

Werkgroep Zorg 2025 is een stichting voortgekomen uit verschillende juniorverenigingen. We werken in groepen aan specifieke onderwerpen en komen samen in Utrecht om visie op verschillende relevante onderwerpen binnen de zorg te formuleren. Vijf keer per jaar hebben we hiervoor algemene vergaderingen en vijf keer per jaar is dit in de vorm van een themabijeenkomst met inspirerende sprekers. De leden van Werkgroep Zorg 2025 geven presentaties en workshops in het veld om onze visie te verspreiden. Wij werken zelf ook allemaal in de zorg en weten dus hoe druk je het als zorgverlener hebt. Hier houden wij rekening mee in onze activiteiten en vergaderingen.

Projecten

Op dit moment zijn wij met de volgende projecten bezig:

  • Preventie: hoe kunnen we als zorgverleners en als maatschappij meer inzetten op preventie?
  • Opleiden: hoe kunnen we interdisciplinaire onderwerpen op de kaart zetten in de opleidingen als verbinder?
  • Groene Zorg: Duurzaamheid, circulair werken, CO2 footprint verlagen; je kan er niet om heen dat ook de zorgsector hierin een steentje moet bijdragen. Hoe krijgen we dat voor elkaar?

Lijken dit jou leuke projecten of heb jij een heel ander idee over hoe de toekomst eruit moet zien? Kom een keer vrijblijvend kijken bij een van onze bijeenkomsten. Check ook even onze pagina met vacatures om te zien of er momenteel een vacature open staat voor een bepaalde functie!