Werkgroep Zorg 2025 op Zorg & ICT beurs 2019

Evenement

Slimme apps, handige robots, snelle datastromen. De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel. Inmiddels zijn de smartphone en het internet niet meer uit de moderne wereld weg te denken! Welke ICT-ontwikkelingen we de komende tijd in de zorgsector kunnen verwachten, hebben wij ontdekt op de Zorg & ICT beurs van 2019. Gedurende 3 dagen was Werkgroep Zorg 2025 aanwezig op deze beurs om te ontdekken hoe ICT de zorg in onze dagelijkse praktijk gaat transformeren. Iedere dag gingen we in gesprek met sprekers en exposanten om ons te laten inspireren over interoperabiliteit, artificial intelligence en digitale vaardigheden. Bekijk hier onze oproep om meer zorgverleners op te roepen ook naar de Zorg & ICT beurs te komen:

Ben je benieuwd wat we daar allemaal tegen kwamen? Bekijk dan onze vlogs. Ben jij er ook bij in 2020?