Werkgroep Zorg 2025 gaat naar Zorg & ICT 2019

Evenement

Slimme apps, handige robots, snelle datastromen. De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel. Inmiddels zijn de smartphone en het internet niet meer uit de moderne wereld weg te denken! Welke ICT-ontwikkelingen we de komende tijd in de zorgsector kunnen verwachten, gaan wij op Zorg & ICT 2019 ontdekken. Gedurende 3 dagen is Werkgroep Zorg 2025 aanwezig op deze beurs om te ontdekken hoe ICT de zorg in onze dagelijkse praktijk gaat transformeren. Iedere dag gaan we in gesprek met sprekers en exposanten om ons te laten inspireren over interoperabiliteit, artificial intelligence en digitale vaardigheden. Wil jij ook weten wat we daar allemaal tegenkomen? Volg dan onze vlogs en social mediakanalen!

Zien we jou op Zorg & ICT 2019 van 12 – 14 maart in de Jaarbeurs te Utrecht? Meld je gratis aan via deze link.

Werkgroep Zorg 2025, trotse mediapartner van Zorg & ICT 2019.